5.0
( из 5 )
ЯРИЛО Залізо Велике зображення

ЯРИЛО Залізо

FER2119


  • Швидко поглинається та засвоюється рослинами.
  • Зручна у використанні препаративна форма.
  • Підвищує стійкість рослин до стресів.
  • Запобігає утворенню хлорозів
  • Активує процеси фотосинтезу і дихання у рослин.
  • Сприяє поліпшенню якості врожаю.
  • Володіє фунгіцидними властивостями.

Більш деталей

604,00 грн

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(-ів)
ДОСТАВКА
   Нова пошта
ОПЛАТА
  Оплата на картку ПриватБанку
  Оплата на пошті при отриманні
  Онлайн оплата карткой будь-якого банку
  Безготівковий розрахунок (з/без ПДВ)
  Безпроцентна розстрочка від ПриватБанку до 3 месяцев. Читати докладніше... 
          
ГАРАНТІЯ
  • 100% безпечна покупка
  • Обмін та повернення товару протягом 14-ти днів
Культура (-и)зернові, технічні, плодові культури, плодово-ягідні, декоративні культури відкритого ґрунту, виноград, овочі, картопля
ВиробникЯрило
СкладFe-100, SO3 -150, карбонові кислоти
Тара10 л
Препаративна формарозчин
Норма використання1 л/га
Пакуванняпластикова каністра
Вид добриваМонокомпонентні хелатні добрива

Рідке хелатоване добриво для застосування на культурах чутливих до заліза та запобігання виникнення хлорозів. Залізо приймає участь в окисно-відновних процесах, синтезі хлорофілу, білків і вуглеводів та покращує поглинання азоту і сірки.

Елементний склад, г/л:
Fe*
100
*Елемент в хелатній формі EDTA

Упаковка:

Пластикові каністри 10л

Термін зберігання:

3 роки

Препаративна форма:

Розчин

Температура зберігання:

+5°C — +35°C

РЕГЛАМЕНТИ ЗАСТОСУВАННЯ:

КультураНорма витрати, л/гаТермін застосування

Зернові, технічні, плодові, ягідні, декоративні, виноград, овочеві, картопля

1.0За появи добре розвиненої листкової поверхні та повторювати з інтервалом 7-10 днів. Уникати обробок в період цвітіння.

СУМІСНІТЬ:

У регламентованих нормах препарат сумісний з більшістю агрохімікатів. Проте в кожному окремому випадку необхідно перевіряти препарат на сумісність.

НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОЇ РІДИНИ:

Зернові, технічні — 200-300 л/га,

Овочеві, картопля, ягідні — 200-400 л/га,

Плодові — 500-1000 л/га,

Виноградники — 600-800 л/га.

Також вас можуть зацікавити