Озимий ріпак |
4-8 листків (14-18) | 2,0 | Підвищення зимостійкості, покращення розвитку кореневої системи |
Ранньою весною початок розвитку бічних пагонів - початок подовження стебла (21-31) | 2,0-3,0 | Швидкий старт навесні, активація росту вегетативної маси, відновлення після заморозків |
Бутонізація (51) | 2,0-3,0 | Більш раннє, рівномірне та повне цвітіння. підвищення врожайності |
Озима пшениця |
Насіння (00) | 1,0-2,0 л/т | Протруєння, підсилення схожості та енергії проростання насіння |
Початок кущення - перший вузол кущення (21-31) | 2,0-3,0 | Швидкий старт навесні, розвиток кореневої системи, активація росту вегетативної маси |
Прапорцевий лист (37) | 2,0-3,0 | Підвищення врожайності |
Початок цвітіння (61) | 2,0-3,0 | Підвищення врожайності |
Після збору врожаю | 4,0 | Підсилення деструкції стерні |
Кукурудза |
До сходів культури по ґрунту (00) | 3,0 | Активація ґрунтової мікрофлори, покращення структури ґрунту |
4-8 листків (14-18) | 2,0-3,0 | Підвищення врожайності, активація росту вегетативнгої маси |
Після збору врожаю | 5,0 | Підсилення деструкції стерні |
Соя |
Насіння (00) | 1,0-2,0 л/т | Протруєння, підсилення схожості та енергії проростання насіння |
Четвертий трійчастий листок (14) | 2,0-3,0 | Активація ґрунтової мікрофлори, активація росту кореневої системи |
Початок цвітіння (61) | 2,0-3,0 | Активація росту вегетативної маси, підвищення врожайності |
Соняшник |
До сходів культури по ґрунту (00) | 3,0 | Активація ґрунтової мікрофлори, покращення структури ґрунту |
6-8 справжніх листків (16-18) | 2,0-3,0 | Активація росту коренів, вегетативної маси, підвищення врожайності |
Цукрові буряки |
До сходів культури по ґрунту (00) | 3,0 | Активація ґрунтової мікрофлори, покращення структури ґрунту |
До змикання рядків (30-40) | 3,0х2 | Підвищення врожайності та цукристості |
Картопля |
До сходів культури по ґрунту (00) | 3,0 | Активація ґрунтової мікрофлори, покращення структури ґрунту |
Початок змикання рослин між рядками (30) | 3,0х2 | Розвиток кореневої системи, раннє плодоношення, збільшення рівномірності та розміру бульб, підвищення врожайності |
Томати, огірки, капуста |
До сходів культури або посадки розсади по ґрунту (00) | 3,0 | Активація ґрунтової мікрофлори, покращення структури ґрунту |
Розсада | 1% розчин | Покращення приживання розсади в ґрунті |
Через 2 тижні | 3,0 | Активація росту коренів, вегетативної маси, підвищення врожайності |
Протягом вегетації | 3,0 | Раннє плодоношення, збільшення розміру та якості плодів, підвищення врожайності |
Яблуня |
Мишаче вушко (10) | 3,0 | Активація росту вегетативної маси |
Рожевий бутон-цвітіння-формування зав'язі (57-65-71) | 5,0 | Протидія заморозкам |
Ріст плодів (72-80) | 3,0 | Підвищення врожайності та якості плодів |
Початок дозрівання-повне дозрівання (81-89) | 3,0 | Покращення забарвлення та запобігання сонячних опіків, підвищення якості плодів |
Виноград |
По ґрунту | 3,0 | Активація ґрунтової мікрофлори, покращення структури ґрунту |
4 листки-до цвітіння (14-50) | 3,0 | Сприяння активному росту вегетативної маси |
Ріст ягід (73-75) | 3,0 | Зменшення "горошистості" ягід в гроні |
Початок дозрівання (81) | 3,0 | Підвищення цукристості та якості ягід |