Озимий ріпак |
4-8 листків (14-18) |
2,0 |
Підвищення зимостійкості, покращення розвитку кореневої системи |
Ранньою весною початок розвитку бічних пагонів - початок подовження стебла (21-31) |
2,0-3,0 |
Швидкий старт навесні, активація росту вегетативної маси, відновлення після заморозків |
Бутонізація (51) |
2,0-3,0 |
Більш раннє, рівномірне та повне цвітіння. підвищення врожайності |
Озима пшениця |
Насіння (00) |
1,0-2,0 л/т |
Протруєння, підсилення схожості та енергії проростання насіння |
Початок кущення - перший вузол кущення (21-31) |
2,0-3,0 |
Швидкий старт навесні, розвиток кореневої системи, активація росту вегетативної маси |
Прапорцевий лист (37) |
2,0-3,0 |
Підвищення врожайності |
Початок цвітіння (61) |
2,0-3,0 |
Підвищення врожайності |
Після збору врожаю |
4,0 |
Підсилення деструкції стерні |
Кукурудза |
До сходів культури по ґрунту (00) |
3,0 |
Активація ґрунтової мікрофлори, покращення структури ґрунту |
4-8 листків (14-18) |
2,0-3,0 |
Підвищення врожайності, активація росту вегетативнгої маси |
Після збору врожаю |
5,0 |
Підсилення деструкції стерні |
Соя |
Насіння (00) |
1,0-2,0 л/т |
Протруєння, підсилення схожості та енергії проростання насіння |
Четвертий трійчастий листок (14) |
2,0-3,0 |
Активація ґрунтової мікрофлори, активація росту кореневої системи |
Початок цвітіння (61) |
2,0-3,0 |
Активація росту вегетативної маси, підвищення врожайності |
Соняшник |
До сходів культури по ґрунту (00) |
3,0 |
Активація ґрунтової мікрофлори, покращення структури ґрунту |
6-8 справжніх листків (16-18) |
2,0-3,0 |
Активація росту коренів, вегетативної маси, підвищення врожайності |
Цукрові буряки |
До сходів культури по ґрунту (00) |
3,0 |
Активація ґрунтової мікрофлори, покращення структури ґрунту |
До змикання рядків (30-40) |
3,0х2 |
Підвищення врожайності та цукристості |
Картопля |
До сходів культури по ґрунту (00) |
3,0 |
Активація ґрунтової мікрофлори, покращення структури ґрунту |
Початок змикання рослин між рядками (30) |
3,0х2 |
Розвиток кореневої системи, раннє плодоношення, збільшення рівномірності та розміру бульб, підвищення врожайності |
Томати, огірки, капуста |
До сходів культури або посадки розсади по ґрунту (00) |
3,0 |
Активація ґрунтової мікрофлори, покращення структури ґрунту |
Розсада |
1% розчин |
Покращення приживання розсади в ґрунті |
Через 2 тижні |
3,0 |
Активація росту коренів, вегетативної маси, підвищення врожайності |
Протягом вегетації |
3,0 |
Раннє плодоношення, збільшення розміру та якості плодів, підвищення врожайності |
Яблуня |
Мишаче вушко (10) |
3,0 |
Активація росту вегетативної маси |
Рожевий бутон-цвітіння-формування зав'язі (57-65-71) |
5,0 |
Протидія заморозкам |
Ріст плодів (72-80) |
3,0 |
Підвищення врожайності та якості плодів |
Початок дозрівання-повне дозрівання (81-89) |
3,0 |
Покращення забарвлення та запобігання сонячних опіків, підвищення якості плодів |
Виноград |
По ґрунту |
3,0 |
Активація ґрунтової мікрофлори, покращення структури ґрунту |
4 листки-до цвітіння (14-50) |
3,0 |
Сприяння активному росту вегетативної маси |
Ріст ягід (73-75) |
3,0 |
Зменшення "горошистості" ягід в гроні |
Початок дозрівання (81) |
3,0 |
Підвищення цукристості та якості ягід |