5.0
( из 5 )
Гібрид ріпаку PX135 (новинка) Велике зображення

Гібрид ріпаку PX135 (новинка)


  • MAXIMUS® – низькорослий гібрид
  • Середньоранній
  • Повільний розвиток восени
  • Відмінна реакція на застосування морфорегуляторів
  • Повільне відростання навесні
  • Середньопізнє цвітіння
  • Висота рослин 125–140 см

Більш деталей

7 615,00 грн

  • Круізер OSR

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(-ів)
ДОСТАВКА
   Нова пошта
ОПЛАТА
  Оплата на картку ПриватБанку
  Оплата на пошті при отриманні
  Онлайн оплата карткой будь-якого банку
  Безготівковий розрахунок (з/без ПДВ)
  Безпроцентна розстрочка від ПриватБанку до 3 месяцев. Читати докладніше... 
          
ГАРАНТІЯ
  • 100% безпечна покупка
  • Обмін та повернення товару протягом 14-ти днів
ВиробникBrevant
Норма висіву (т.н./п.о.)2
Рік виробництва2020/2021
Тип гібридуMaximus®
Категоріяозимий ріпак

Новий MAXIMUS® для високих врожаїв

ПХ135 є новинкою 2021 року не лише в Україні але і в інших країнах Європи. 

Забезпечення високого рівня врожайності та якості в сегменті низькорослих гібридів MAXIMUS® є головним завданням ПХ135. Зменшення виробничих витрат та прибавка по урожайність на рівні передових високорослих гібридів дозволить виробничникам досягти максимальної економічної ефективності за рахунок нової якісної селекції Brevant.

Рекомендації щодо вирощування:

    • Добре реагує на інтенсивну технологію живлення
    • Не рекомендований для дуже пізніх строків сівби
    • Внаслідок особливостей розвитку має сильне бічне галуження, тому не потребує весняних обробок рістрегуляторами (не плутати з фунгіцидами)

  • Рекомендований для всіх кліматичних зон вирощування ріпаку

Строки та норми висіву, схожих насінин/м2*

РанніОптимальніПізні
35–4045–50-
РекомендованіРекомендованіНе рекомендовані

* - норми висіву вказані для вузького міжряддя (12,5–15 см) і оптимальних умов для отримання сходів

ХАРАКТЕРИСТИКИ ГІБРИДА (З 9-ТИ)

  • зимостойкість - 9
  • посухостійкість - 7
  • олійність - 8
  • урожайність - 9
  • стійкість до вилягання - 9
  • стійкість до циліндроспоріозу - 7
  • стійкість до фомозу - 6

Також вас можуть зацікавити