4.9
( из 5 )
Еколайн Овочевий (Хелати) Велике зображення

Еколайн Овочевий (Хелати)

ARF0018


Еколайн Овочевий Хелати - комплексне концентроване спеціальне добриво призначене для позакореневого підживлення овочевих культур з метою підвищення урожаю і якості.

Більш деталей

3 238,00 грн

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(-ів)
ДОСТАВКА
   Нова пошта
ОПЛАТА
  Оплата на картку ПриватБанку
  Оплата на пошті при отриманні
  Онлайн оплата карткой будь-якого банку
  Безготівковий розрахунок (з/без ПДВ)
  Безпроцентна розстрочка від ПриватБанку до 3 месяцев. Читати докладніше... 
          
ГАРАНТІЯ
  • 100% безпечна покупка
  • Обмін та повернення товару протягом 14-ти днів
Спектр діїпідживлення позакореневе
Культура (-и)огірки, томати, перец, капуста, морква, цибуля, часник, кабачки, патісони
ВиробникЕкоорганік
Складамідний азот 9% + оксид калію 7% + оксид кальцію 3,5% + триоксид сірки 3% + оксид магнію 2,5% + марганець 1,5% + залізо 0,9% + бор 0,9% + мідь 0,8% + цинк 0,15% + молібден 0,02%
Тара20 л
Норма використання препарату1,0 - 3,0 л/га
Пакуванняпластикова каністра
Вид добривакомплексне хелатоване концентроване добриво
Густина1.3
pH7.5

Комплексне концентроване мікродобриво призначене для позакореневого підживлення овочевих культур з метою підвищення урожаю і якості.

ЕКОЛАЙН ОВОЧЕВИЙ ХЕЛАТИ:

  • Містить набір макро- та мікроелементів, необхідних для живлення овочевих культур в критичні періоди розвитку. Mg, Zn, Mn, Fe, Cu входять до складу добрива у формі 100% хелату ЕДТА;
  • Включає підвищений вміст кальцію,магнію та сірки, які мають важливий вплив на засвоєння азоту і фосфору, впливаючи таким чином на якість, лежкість і транспортабельність врожаю овочевих культур;
  • Підвищує стійкість рослин до ураження хворобами.

ДОЗИ ТА ПЕРІОДИ ПІДЖИВЛЕННЯ КУЛЬТУР:

КультуриПеріод підживленняДоза, л/га
Огірки, кабачки, патісониПеред цвітінням1,5 - 2,0
Томати, перецьПочаток зав’язування плодів1,5 - 2,0
КапустаПочаток формування качана2,0 - 3,0
Дозрівання1,0 - 2,0
МоркваПочаток формування коренеплоду2,0 - 3,0
Цибуля, часникПочаток формування цибулини2,0 - 3,0

ОСОБЛИВОСТІ МІНЕРАЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР

До групи овочевих культур відносяться культури кількох ботанічних родин з відмінними біологічними особливостями, але для них характерні схожі вимоги до мінерального живлення пов’язані з якістю та транспортабельністю врожаю.

У мінеральному живленні овочевих культур виділяються наступні критичні періоди:

  • Для рослин, які висаджуються розсадою, період приживання – потребують збалансованого живлення в першу чергу мікроелементами;
  • Період бутонізації і цвітіння – важливо забезпечення бором та іншими мікроелементами для регулювання процесів цвітіння та накопичення цукрів;
  • Дозрівання врожаю. У першу чергу - це кальцій, який сприяє зміцненню клітинних стінок та регулює протікання реакцій синтезу в рослині. Покращення живлення рослин сіркою забезпечує більш повне засвоєння азоту та недопущення накопичення у врожаї нітритів і нітратів. Магній, залізо та марганець, діючи в комплексі, посилюють продуктивність фотосинтезу, завдяки чому в товарній частині врожаю підвищується вміст сухої речовини, таким чином покращується якість врожаю.

Для томатів важливою якісною ознакою є вміст сухих речовин основу яких складають цукри тому в період дозрівання плодів важливою умовою є забезпечення рослин калієм та бором. Для отримання міцної шкірки, недопущення розтріскування плодів у період дозрівання та розвитку фізіологічної хвороби «верхівкова гниль» рослини потребують підживлення легкозасвоюваними формами кальцію.

Зеленні культури, капусти, огірки за незбалансованих умов мінерального живлення, затіненні можуть накопичувати в товарній частині врожаю нітрати і нітрити. Для недопущення цього потрібно вносити обґрунтовані дози органічних добрив та азоту. Оптимальне забезпечення рослин сіркою, магнієм, молібденом сприяє зниженню накопичення нітритів і нітратів в товарній частині врожаю.

Також вас можуть зацікавити