4.9
( из 5 )
Еколайн Кальцій–Бор (Хелати) Велике зображення

Еколайн Кальцій–Бор (Хелати)

ARF0013


Еколайн Кальцій-Бор Хелат - комбіноване концентроване добриво для позакореневого підживлення розроблене для усунення прояву дефіциту кальцію і бору, для позакореневого підживлення культур, особливо вимогливих до умов забезпечення кальцієм і бором.

Більш деталей

2 301,00 грн

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(-ів)
ДОСТАВКА
   Нова пошта
ОПЛАТА
  Оплата на картку ПриватБанку
  Оплата на пошті при отриманні
  Онлайн оплата карткой будь-якого банку
  Безготівковий розрахунок (з/без ПДВ)
  Безпроцентна розстрочка від ПриватБанку до 3 месяцев. Читати докладніше... 
          
ГАРАНТІЯ
  • 100% безпечна покупка
  • Обмін та повернення товару протягом 14-ти днів
Спектр діїпозакореневе підживлення, усунення прояву дефіциту кальцію та бору
Культура (-и)плодові культури, овочеві культури, ягідники
ВиробникЕкоорганік
Складоксид кальцію 5% + триоксид азоту 2,5% + бор 0,8%
Тара20 л
Норма використання препарату3,0 - 4,0 л/га
Пакуванняпластикова каністра
Вид добривакомбіноване хелатоване концентроване добриво
Густина1.3
pH7.5

Комбіноване концентроване добриво для позакореневого підживлення розроблене для усунення прояву дефіциту кальцію і бору, для позакореневого підживлення культур, особливо вимогливих до умов забезпечення кальцієм і бором.

ЕКОЛАЙН КАЛЬЦІЙ-БОР ХЕЛАТ:

  • Містить кальцій в формі 100% хелату ЕДТА та органічний бор;
  • Забезпечує покращення транспортабельності продукції;
  • Запобігає прояву фізіологічних хвороб: гірка ямчатість у яблуні, розтріскування верхівки плодів у томатів, розтріскування плодів черешні та вишні;
  • Покращує якість врожаю.

ДОЗИ ТА ПЕРІОДИ ПІДЖИВЛЕННЯ КУЛЬТУР:

КультуриПеріод підживленняДоза, л/га
ПлодовіВід початку формування плодів до початку дозрівання3,0 - 4,0
ОвочевіВід початку формування плодів до початку дозрівання3,0 - 4,0
ЯгідникиВід початку формування плодів до початку дозрівання2,0 - 3,0

РОЛЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ КОМПЛЕКСУ КАЛЬЦІЙ-БОР

Кальцій бере участь у водному, вуглеводному і азотному обміні речовин у рослині, нейтралізує дію органічних кислот, регулює процеси обміну речовин, водний та фізіологічний баланс клітини, необхідний рослині для синтезу нуклеїнових кислот. З ним тісно пов'язані фотосинтез та енергетичний обмін.

Бор, виконуючи допоміжну роль, сприяє накопиченню цукрів у товарній частині врожаю, тим самим покращуючи його якість.

Найбільш затребуваною є композиція кальцій-бор на овочевих та плодових культурах. Застосування даної композиції безпосередньо впливає на якість, лежкість та товарний вигляд цієї продукції. Підтримуючи структуру клітинних мембран плодів та овочів, кальцій запобігає передчасному старінню і покращує можливості зберігання і транспортування плодів.

Ознаки дефіциту кальцію у овочевих культур найбільш помітні на молодих листках, які стають хлоротичними (утворення світло-жовтих плям). Старі листки, навпаки набувають темно-зеленого забарвлення та збільшуються у розмірах.

У плодових дерев молоді листки дрібніють, скручуються, на деяких утворюються блідо-блакитні плями, ростові бруньки часто відмирають та опадають, молоді корені стають коричневими.

У деяких сортів яблунь відзначається ураження плодів гіркою ямчатістю та бурою плямистістю шкірки. Ці прояви посилюються при вологій і холодній погоді, коли переміщення кальцію в плоди затримується.

Також вас можуть зацікавити