Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб: 10:00 - 16:00 Нед.: вихідний
Оформлення - цілодобово
Доставка:
Доставка товарів Новою Поштою
Відправлення в день замовлення
Строк доставки 1-3 дні
Оплата:
Карткою на сайті
При отриманні на пошті
На банківський рахунок
Немає товарів
Культура (-и) | ріпак, цукрові буряки, соняшник, картопля, виноград, овочі |
Виробник | Ярило |
Склад | бор 150 г/л + азот 68 г/л + ад’ювант |
Тара | 10 л |
Препаративна форма | розчин |
Норма використання препарату | 1-2 л/га |
Пакування | пластикова каністра |
Вид добрива | Монокомпонентні хелатні добрива |
Бор бере участь в транспортуванні цукрів, він необхідний для нормального утворення пилку та формування зав’язей. При дефіциті бору порушується формування клітинних стінок, що призводить до погіршення товарного виду продукції, зниження загальної врожайності, якості та лежкості продукції.
Культура | Норма витрати препарату, л/га | Спосіб, час обробок | Максимальна кількість обробок | Строк останньої обробки (в днях до збирання урожаю) | Строк виходу людей на оброблені площі, (доба) мех./ручні роботи |
Зернові, технічні, овочеві, декоративні, плодові культури, виноградники | 0,5-4,0 | Кореневе та позакореневе підживлення протягом вегетації | 5 | Не передбачено | Не передбачено |
Ярило Бор – використовується у сільському господарстві та приватному секторі при вирощуванні зернових, технічних, овочевих культур, виноградників, плодових та декоративних культур шляхом як кореневого і позакореневого підживлення, так і в гідропоніці протягом вегетаційного періоду. Обробку добривом проводять на різних стадіях розвитку культури – 1-5 разів за вегетацію; на декоративних культурах – кожні 7-14 днів.