5.0
( из 5 )
Діналі 90 DC, КД [5л] Велике зображення

Діналі 90 DC, КД [5л]

art1339


  • Діюча речовина: 60 г/л дифеноконазол + 30 г/л цифлуфенаміду
  • Формуляція: концентрат, що диспергується
  • Призначення: оїдіум, чорна гниль, краснуха
  • Тара: 5 л
  • Культура: виноград

Більш деталей

9 671,00 грн

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(-ів)
ДОСТАВКА
   Нова пошта
ОПЛАТА
  Оплата на картку ПриватБанку
  Оплата на пошті при отриманні
  Онлайн оплата карткой будь-якого банку
  Безготівковий розрахунок (з/без ПДВ)
  Безпроцентна розстрочка від ПриватБанку до 3 месяцев. Читати докладніше... 
          
ГАРАНТІЯ
  • 100% безпечна покупка
  • Обмін та повернення товару протягом 14-ти днів
Спектр діїоїдіум, гниль чорна, краснуха
Культура (-и)виноградники
ВиробникSyngenta
Складдифеноконазол, 60г/л + цифлуфенамід, 30г/л
Тара5 л
Препаративна формаконцентрат, що емульгується
Норма використання600–800 л/га
Хімічна групатриазоли, амідоксими
Пакуванняпластикова каністра

Переваги

  • Найкращий системний препарат для захисту винограду від комплексу хвороб із лікувальним ефектом
  • Властива газова фаза (до 4 см від місця потрапляння краплі)
  • Подовжена профілактична, лікувальна й залишкова активність (до 30–40 днів)
  • Поєднання двох діючих речовин унеможливлює виникнення резистентності
  • Стійкість до змивання дощем і високих температур
  • Найкраще внесення — кінець цвітіння винограду

Спектр дії

КультураСпектр діїФаза внесенняНорма витрати, л/гаКратність обробок / Термін очікування
ВиноградОїдіум, чорна гниль, краснухаОбприскування в період вегетації0,6–0,73/30

Рекомендації

Високоефективний проти оїдіуму, чорної гнилі і краснухи на винограді. Цифлуфенамід діє системно. Він поглинається через листя й акропетально переміщується в потоці транспірації в ксилему, де проходить трансламінарне розподілення у тканинах рослини. Ефективний проти всіх штамів хвороб, стійких до стробілуринів, морфолінів, триазолів. Лікувальні властивості дифеноконазолу підсилюють лікувальні властивості цифлуфенаміду. Це дозволяє ефективно захищати рослини не тільки в профілактичних цілях, а й при високому інфекційному фоні. При температурі +25 °С має газовий вплив на збудників хвороб до 4 см від місця потрапляння. Не впливає на зовнішній вигляд, ферментацію й органолептичні показники винограду.

Також вас можуть зацікавити