5.0
( из 5 )
ЯРИЛО Бор ЕКСТРА Велике зображення

ЯРИЛО Бор ЕКСТРА

FER2122


  • Швидко поглинається рослинами.
  • Зміцнює клітинні стінки і структуру тканин.
  • Стимулює зав’язування плодів.
  • Покращує стійкість рослин до хвороб.
  • Регулює водний баланс.

Більш деталей

906,00 грн

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(-ів)
ДОСТАВКА
   Нова пошта
ОПЛАТА
  Оплата на картку ПриватБанку
  Оплата на пошті при отриманні
  Онлайн оплата карткой будь-якого банку
  Безготівковий розрахунок (з/без ПДВ)
  Безпроцентна розстрочка від ПриватБанку до 3 месяцев. Читати докладніше... 
          
ГАРАНТІЯ
  • 100% безпечна покупка
  • Обмін та повернення товару протягом 14-ти днів
Культура (-и)соняшник, зернові, колосові, ріпак, соя, цукрові буряки, яблуня, груша, суниця, виноград, капуста, гарбуз, морква, томати, огірки, картопля
ВиробникЯрило
СкладN-68, В-150, Мо-0,1 амінокислоти, фітогормони, ад’ювант
Тара10 л
Препаративна формарозчин
Норма використання1-2 л/га
Пакуванняпластикова каністра
Вид добриваМонокомпонентні хелатні добрива

Рідке концентроване добриво на основі боретаноламіну з вмістом аміно- і гумінових кислот. Бор важливий елемент який приймає участь у багатьох фізіолого-біохімічних процесах таких як регуляція запилення і запліднення, вуглеводневий і білковий обмін, синтез і транспорт цукрів з листків в коренеплоди. Він також забезпечує ріст меристеми, вегетативних органів і кореневої системи.

 ХАРАКТЕРИСТИКА ПРЕПАРАТУ:

Амінокислоти, Гумати, ПАР

Елементний склад, г/л:
Nзаг.BMo
681500.1
*Елемент в хелатній формі EDTA

Упаковка:

Пластикові каністри 10л

Термін зберігання:

3 роки

Препаративна форма:

Розчин

Температура зберігання:

+5°C — +35°C

РЕГЛАМЕНТИ ЗАСТОСУВАННЯ:

КультураНорма витрати, л/гаТермін застосування
Соняшник1.0 — 2.0У фазу 3-4 пар листків та бутонізації.
Зернові колосові0.5 — 1.0У фазу 4 листків — вихід в трубку.
Ріпак1.0 — 2.0У фазу розетки — бутонізація.
Соя1.0 — 2.0У фазу бутонізації.
Буряк цукровий1.0 — 3.0У фазу змикання рядів та в фазу змикання міжрядь.
Яблуня, груша1.0 — 2.0Зелений конус – «рожевий бутон», у фазу обпадання пелюсток та після збору врожаю.
Суниця садова0.5 — 1.0У фазу бутонізації та після збору врожаю.
Виноград0.5 — 1.0У фазу бутонізації та після збору врожаю.
Капуста1.0 — 3.0У фазу 4-6 листків та за потреби через 10-14 днів.
Гарбузи0.5 — 1.0Бутонізація.
Морква1.0 — 3.0У період росту коренеплоду та за потреби через 10-14 днів.
Томати, огірки0.5 — 1.0Бутонізація.
Картопля0.5 — 1.0На початку формування бульб та після цвітіння.

Також вас можуть зацікавити