5.0
( из 5 )
ЯРИЛО Сірка + Велике зображення

ЯРИЛО Сірка +

FER2113


  • Підвищує ефективність поглинання амідного азоту.
  • Сприяє стійкості рослин до посухи.
  • Володіє вираженою фунгіцидною і акарацидною дією.
  • Покращує якісні показники врожаю.
  • Сумісний з більшістю агрохімікатів.
  • Зручний у використанні.

Більш деталей

755,00 грн

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(-ів)
Культура (-и)ріпак, зернові, колосові, соняшник, кукурудза, цукрові буряки, яблуня, картопля, морква, цибуля, капуста
ВиробникЯрило
Складоксид сірки 750 г/л + оксид калію 100 г/л + ПАР
Тара10 л
Препаративна формарозчин
Норма використання3-5 л/га
Пакуванняпластикова каністра

Рідке добриво з високим вмістом доступної для рослин сірки для позакореневого підживлення культур які чутливі до її нестачі. Сірка незамінний компонент деяких амінокислот, сприяє синтезу хлорофілу, посилює активність ферментів та приймає участь у засвоєнні азоту. Крім того, елемент має позитивний вплив на стійкість рослин до хвороб (сіра гниль, борошниста роса, альтернаріоз та ін.) та володіє акарацидною дією.

Натрій приймає участь у перерозподілі вологи в тканинах рослин, що особливо актуально в посушливі періоди. Також елемент впливає на швидкість розвитку листкової поверхні на початкових етапах вегетації та приймає участь у синтезі і накопичені цукрів у коренеплодах.

 Елементний склад, г/л:

К2О3Na2О
100750190
*Елемент в хелатній формі EDTA

Упаковка:

Пластикові каністри 10л

Термін зберігання:

3 роки

Препаративна форма:

Розчин

Температура зберігання:

+5°C — +35°C

РЕГЛАМЕНТИ ЗАСТОСУВАННЯ:

КультураНорма витрати, л/гаТермін застосування
Ріпак2.0 — 5.0У фазу 4-6 листка та на початку стеблування.
Зернові колосові2.0 — 5.0Початок виходу в трубку-поява другого вузла та у період появи прапорцевого листка до молочної стиглості.
Соняшник2.0 — 5.0У фазу 4-6 листків.
Кукурудза2.0 — 5.0У фазу 4-8 листків та за потреби через 10-14 днів.
Буряк цукровий2.0 — 5.0У фазу 4-6 листків та за потреби через 10-14 днів.
Яблуня2.0 — 5.0На початку цвітіння, у фазу зав’язування плодів та за потреби через 10-14 днів.
Картопля2.0 — 5.0У фазу 2-3 справжніх листків та за потреби через 10-14 днів.
Морква2.0 — 5.0У фазу 2-4 справжніх листків за потреби через 10-14 днів.
Цибуля2.0 — 5.0У фазу 2-3 справжніх листка та за потреби через 10-14 днів.
Капуста2.0 — 5.0У фазу 4-6 листка за потреби через 10-14 днів.

Також вас можуть зацікавити