5.0
( из 5 )
ЯРИЛО Зерновий Велике зображення

ЯРИЛО Зерновий

FER2107


  • Містить у своєму складі збалансовану кількість елементів живлення у легкодоступній для рослин формі, що гарантує їхнє повне засвоєння.
  • Забезпечує збільшення врожайності рослин.
  • Сумісне з більшістю пестицидів, що дозволяє використовувати його в системах захисту.
  • Рівномірно розповсюджуюється на листковій поверхні та стійкий до змивання опадами.

Більш деталей

776,00 грн

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(-ів)
ДОСТАВКА
   Нова пошта
ОПЛАТА
  Оплата на картку ПриватБанку
  Оплата на пошті при отриманні
  Онлайн оплата карткой будь-якого банку
  Безготівковий розрахунок (з/без ПДВ)
  Безпроцентна розстрочка від ПриватБанку до 3 месяцев. Читати докладніше... 
          
ГАРАНТІЯ
  • 100% безпечна покупка
  • Обмін та повернення товару протягом 14-ти днів
Культура (-и)пшениця, жито, ячмінь, овес, тритикале, зернові
ВиробникЯрило
СкладN-80, MgO-52, SO3-38, Fe-1.4, Mn-10, B-4, Zn-2, Cu-15, Mo-0.05, карбонові кислоти, гумати, ПАР
Тара10 л
Препаративна формарозчин
Норма використання2-3 л/га
Пакуванняпластикова каністра

Концентроване комплексне добриво зі збалансованим вмістом макро-, мезо- і мікроелементів для позакореневого підживлення усіх видів та сортів зернових культур протягом вегетації. Не фітотоксичний та безпечний для людей і корисної ентомофауни.

ХАРАКТЕРИСТИКА ПРЕПАРАТУ:

Карбонові кислоти, Гумати, ПАР

Елементний склад, г/л:
Nзаг.Р2О5К2ОMgO3Fe*Mn*BZn*Cu*MoСo
8052381,41042150,05

*Елемент в хелатній формі EDTA

Упаковка:

Пластикові каністри 1л та 10л

Термін зберігання:

3 роки

Препаративна форма:

Розчин

Температура зберігання:

+5°C — +35°C

РЕГЛАМЕНТИ ЗАСТОСУВАННЯ:

КультураНорма витрати, л/гаТермін застосування

Зернові колосові

(Пшениця, жито, ячмінь, овес, тритикале та ін.)

1.0 — 3.0Від фази 4 листків до появи прапорцевого листка

СУМІСНІТЬ:

У регламентованих нормах препарат сумісний з більшістю агрохімікатів. Проте в кожному окремому випадку необхідно перевіряти препарат на сумісність. 

НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОЇ РІДИНИ:

Зернові, технічні — 200-300 л/га,

Овочеві, ягідні — 200-400 л/га,

Плодові — 500-1000 л/га,

Виноградники — 600-800 л/га.

Також вас можуть зацікавити