Графік роботи:
Пн-Пт: 9:00 - 20:00
Сб: 10:00 - 16:00 Нед.: вихідний
Оформлення - цілодобово
Доставка:
Доставка товарів Новою Поштою
Відправлення в день замовлення
Строк доставки 1-3 дні
Оплата:
Карткою на сайті
При отриманні на пошті
На банківський рахунок
Немає товарів
1 543,00 грн
Культура (-и) | зернові, колосові, озимий ріпак, кукурудза, соняшник, соя, цукрові буряки, капуста, гарбуз, морква, томати, огірки, цибуля, яблуня, суниця, виноград |
Виробник | Ярило |
Склад | оксид калію 110 г/л + оксид фосфору 85 г/л + азот 60 г/л + триоксид сірки 5,3 г/л + марганець 2 г/л + бор 1 г/л + цинк 0,6 г/л + мідь 0,6 г/л + залізо 0,5 г/л + молібден 0,05 г/л + фітогормони + амінокислоти + гумати + ПАР |
Тара | 10 л |
Препаративна форма | розчин |
Норма використання препарату | 1-2 л/га |
Пакування | пластикова каністра |
Вид добрива | Мікродобрива серії PRO |
Комплексне добриво зі збалансованим вмістом макро- та мікроелементів, що також містить необхідне співвідношення гормонів росту – ауксину та цитокініну, направлене на пришвидшення поділу і диференціацію клітин та стимуляції росту і розвитку вегетативних органів рослини.
Амінокислоти, Фітогормони (ауксин:цитокінін), Гумати, ПАР.
Nзаг. | Р2О5 | К2О | MgO | SО3 | Fe* | Mn* | B | Zn* | Cu* | Mo | Сo |
60 | 85 | 110 | — | 5.3 | 0.5 | 2 | 1 | 0.6 | 0.6 | 0,05 | — |
Культура | Норма витрати, л/га | Термін застосування |
Зернові колосові | 1.0 — 2.0 | У фазу видовження стебла — до появи прапорцевого листка. |
Ріпак озимий | 1.0 — 2.0 | Стеблування. |
Кукурудза | 1.0 — 2.0 | У фазу 6-7 листків. |
Соняшник | 1.0 — 2.0 | У фазу 7-10 листків. |
Соя | 1.0 — 2.0 | Бутонізація. |
Буряк цукровий | 1.0 — 2.0 | Змикання листків в рядах. |
Капуста | 1.0 — 2.0 | Формування качана. |
Картопля | 1.0 — 2.0 | Вегетативний ріст. |
Гарбуз | 1.0 — 2.0 | Вегетативний ріст. |
Морква | 1.0 — 2.0 | Формування та ріст листків. |
Томати, огірки | 1.0 — 2.0 | Вегетативний ріст – бутонізація. |
Цибуля | 1.0 — 2.0 | Ріст листків. |
Яблуня | 2.0 — 4.0 | У фазу «рожевого бутону». |
Суниця садова | 1.0 — 2.0 | Бутонізація. |
Виноград | 2.0 — 4.0 | Формування ягід. |
Овочеві, ягідні — 200-400 л/га,
Плодові — 500-1000 л/га,
Виноградники — 600-800 л/га.