5.0
( из 5 )
Ямато, СЕ [5л] Велике зображення

Ямато, СЕ [5л]

art1461


  • Діюча речовина: тіофанат-метил, 233 г/л + тетраконазол, 70 г/л
  • Формуляція: суспо-емульсія
  • Призначення: септоріоз, церкоспороз, фомоз, фомопсис, борошниста роса, іржа, фузаріоз, аскохітоз
  • Тара: каністра 5 л
  • Культура: соняшник, соя, пшениця озима

Більш деталей

2 687,00 грн

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів
( 0.0 / 5) - 0 відгук(-ів)
ДОСТАВКА
   Нова пошта
ОПЛАТА
  Оплата на картку ПриватБанку
  Оплата на пошті при отриманні
  Онлайн оплата карткой будь-якого банку
  Безготівковий розрахунок (з/без ПДВ)
  Безпроцентна розстрочка від ПриватБанку до 3 месяцев. Читати докладніше... 
          
ГАРАНТІЯ
  • 100% безпечна покупка
  • Обмін та повернення товару протягом 14-ти днів
Спектр діїсепторіоз, церкоспороз, роса борошниста , фузаріоз, фомоз, фомопсис, іржасті хвороби, аскохітоз
Культура (-и)соя, соняшник, озима пшениця
ВиробникСамміт-Агро
Складтіофанат-метил, 700г/кг + тетроканазол, 70г/л
Тара5 л
Препаративна формасуспо-емульсія
Норма використання200-300 л/га
Спосіб діїсистемний
Хімічна групатіофанати
Пакуванняпластикова каністра

Переваги

  • ЯМАТО – це поєднання двох діючих речовин з різних хімічних груп з відмінним механізмом дії на патогени
  • висока ефективність проти комплексу хвороб сої та соняшнику, а також хвороб колосу озимої пшениці – фузаріозу та септоріозу
  • препарат системної дії, з лікувальним та викорінюючим ефектом
  • швидко проникає у тканини та має подовжену профілактичну дію
  • зупиняє поширення хвороб на здорову тканину рослини, захищає лист від повторного інфікування
  • захищає лист рослини як з верхнього, так і з нижнього боку
  • тривалий період захисту

Механізм

Тіофанат-метил згідно класифікації FRAC належить до хімічної групи тіофанати (FRAC CODE 1), інгібує процес дихання та зупиняє поділ клітинного ядра збудників грибкових хвороб. Тіофанат-метил є системною діючою речовиною захисної і викорінювальної дії.

Тетраконазол згідно класифікації FRAC належить до хімічної групи триазоли (FRAC CODE 3), подавляє біосинтез ергостеролу. Швидко проникаючи через кутикулу (восковий шар) рослини, тетраконазол однорідно розподіляється всередині нього без накопичення в певних частинах.

Спектр дії

КультураХворобаНорма внесення, л/гаСпосіб та час обробкиКратність обробокСтрок останньої обробки (днів до збору врожаю)
СояСепторіоз, церкоспороз,
борошниста роса, фузаріоз
1,2-1,5Обприскування в період вегетації230
СоняшникФомоз, фомопсис, септоріоз, борошниста роса, іржа, фузаріоз,
аскохітоз
1,5Перша обробка 4-6 листків,
друга – початок виходу суцвіття
230
Пшениця озимаФузаріоз,
септоріоз колосу
1,5Початок цвітіння130

Рекомендації

На сої

  • доцільно використовувати профілактично або за перших симптомів проявів хвороб
  • першу обробку ЯМАТО краще проводити профілактично на початку бутонізації – до цвітіння сої (BBCH 51-60); в цей період можливе зараження такими хворобами, як церкоспороз, септоріоз, антракноз
  • друге внесення застосовувати в період повного цвітіння – до початку формування бобів (ВВСН 65-70); в даний період можливе інфікування сої збудниками хвороб: біла та сіра гнилі, церкоспороз, септоріоз, антракноз, борошниста роса

На соняшнику

  • вноситься профілактично або за перших симптомів проявів хвороб
  • перше внесення ЯМАТО краще проводити у фазу 4-6 листків культури (ВВСН 14-16); цей період є найбільш сприятливий для ураження та поширення таких хвороб як септоріоз, фомоз, фомопсис, сіра гниль
  • друге внесення застосовувати у фазу початку виходу суцвіття (ВВСН 51-55); в даний період можливе ураження іржею, білою та сірою гнилями, борошнистою росою, аскохітозом

На озимій пшениці

  • найбільш оптимальний період для застосування ЯМАТО – початок цвітіння озимої пшениці (ВВСН 61-65), коли культура найбільш чутлива до інфікування хворобами колосу, а саме септоріозу та фузаріозу
  • завдяки поєднанню тіофанат-метилу та тетраконазолу ЯМАТО має високий контроль мікотоксинів зерна та зберігає його якість до збору врожаю

ЯМАТО широко використовується у Європейських країнах на польових культурах (соя, соняшник, зернові культури, цукрові буряки, озимий ріпак), ягідні культури (суниця, малина, смородина), овочі, виноград, декоративні культури.

Також вас можуть зацікавити